Skip to content

Echipa Noastra


Constientizam faptul ca productia de confectii depinde, mai mult decat alte tipuri de afaceri, de calitatea si nivelul de motivare al resurselor umane implicate. Imputernicirea oamenilor, incurajarea creativitatii lor si incercarea de a oferi un mediu de lucru sigur si confortabil sunt mijloacele pe care le folosim in acest mediu de afaceri atat de complex.

Succesul nostru pe termen lung vine din abilitatea de a forma echipele potrivite pentru pachetele de servicii pe care le oferim, de a motiva si retine oamenii prin crearea unui mediu de lucru asemanator unei familii, oferindu-le bonificatii pentru performanta, dar si pentru loialitate, pachete de asistenta medicala, un program de lucru flexibil centrat pe nevoile lor si posibilitatea de a urca pe scara ierarhica in cadrul companiei. Si pentru ca toate acestea nu sunt doar vorbe, e usor de constatat ca foarte multe persoane din stafful de conducere al companiei noastre “au crescut” profesional si uman la VestiRo.
Cheia succesului nostru este punerea laolalta atat a oamenilor cu o bogata experienta in domeniu, cat si a tinerelor talente recrutate din scolile si universitatile locale, ceea ce ne ajuta sa generam idei fezabile si sa ne asiguram o crestere sustenabila si sanatoasa pe termen lung.