Skip to content

Serviciile noastre


Cu o experienta de douazeci si cinci de ani in colaborarea cu cei mai pretentiosi clienti din piata, suntem specializati in productia de confectii de dama, precum paltoane, jachete, sacouri, trenchuri, pantaloni, fuste, bluze, veste, dar si in productia de produse de inalta calitate destinate copiilor sau barbatilor: paltoane, jachete, sacouri, veste, pantaloni.
Capacitatea noastra de productie atinge 30.000 de bucati pe luna pentru sacouri, paltoane, jachete si peste 60.000 de bucati / luna pentru bluze, topuri, fuste, pantaloni, in functie de complexitatea produselor.
Oferim o gama larga de servicii clientilor nostri, incepand cu cele legate de procesul de productie, cum ar fi constructia de tipare, executia de mostre, proiectare, incadrare si gradare folosing echipamente Lectra de ultima generatie, croit, confectionat, finisat, impachetat, pana la servicii complexe de prospectare a pietei si achizitie de accesorii sau tesaturi si aranjamente logistice adaptate fiecarui client in parte.
Pentru a oferi o performanta cat ma ridicata clientilor nostri, am implementat un sistem complet de control al calitatii pe tot parcursul procesului de productie, obtinand certificarea ISO 9001 (TUV Germania, recertificare UKAS Marea Britanie) si de asemenea certificarea ISO 14001 pentru probleme de mediu (UKAS Marea Britanie).
Inzestrarea noastra tehnica consta in masini simple si speciale furnizate de cei mai importanti si renumiti producatori la nivel global, precum Brother, Juki sau Durkopp-Adler. Asiguram calitatea produselor noastre folosind , printre altele, automate de buzunare , un sistem Lectra CAD de proiectare, incadrare si gradare, echipamente pentru finisat VEIT, un sistem special de prese pentru jachete si paltoane de dama provenind de la firma INDUPRESS, precum si detectoare de metale pentru siguranta deplina a produselor noastre.